Най-големият хит сред местните в латвийската столица Рига е т.нар.

...
Най-големият хит сред местните в латвийската столица Рига е т.нар.
Коментари Харесай

Гневна стая е хит за разчупване на стреса в Латвия

Най-големият шлагер измежду локалните в латвийската столица Рига е така наречен " Гневна стая ", където против алегорична сума можете да чупите разнообразни предмети. Оказва се, че това е страховит метод за терапия на разнообразни прочувствени положения.

Връзката ви не върви, ядосвате се в работата или просто сте натрупали повечко отрицателни страсти? Предприемчиви латвийци имат предложение - " Гневна стая ". Тук, против няколко евро имате опция да приложите на процедура израза " ще ми се счупя нещо ". И да се почувствате по-добре.
Елза, студентка: Нямате концепция какъв брой лечебно работи чупенето на предмети. Идваш, освобождаваш се от отрицателните страсти и си тръгваш зареден и ухилен. Вкъщи не можеш да чупиш чинии и чаши - би било малко необичайно, а и скъпо.
В стаята постоянно идват двойки, които вместо да се карат, вземат решение да " си го изкарат " на предметите. Най-много гости има измежду работещите в офис.
Кристапс Залитс, притежател на стаята: Първоначалната ни концепция беше да създадем място, където хората просто да се забавляват. Не чакахме, че ще бъде толкоз лечебно, само че се оказа, че нашата стая е един прелестен метод да се освободиш от напрежението.
Цените в " Гневната стая " стартират от 2 евро за паница, 35 евро за това да счупите тв приемник и 200 евро, в случай че желаете да изкарате гнева си върху пиано.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР