Най-големият голмайстор в историята на българския футбол Петър Жеков изрази

...
Най-големият голмайстор в историята на българския футбол Петър Жеков изрази
Коментари Харесай

Петър Жеков: Каранга е като мен, Жеферсон не става, а Левски ще загуби от ЦСКА-София

Най-големият голмайстор в историята на българския футбол Петър Жеков изрази мнението си за държанието на голмайстора на ЦСКА-София Фернандо Каранга пред " Меридиан Мач ". Легендарният нападател даже съпостави бразилеца със себе си преди време като нрав.

" Той си е подобен, не знае какво прави. Ще му кажа на Стамен Белчев да организира сериозен диалог с него, само че нямам доверие да го разбере. Знам за какво го прави. Знае, че е незаместим и без него неприятно. Аз преди време също си позволявах да пуша пред съблекалнята на ЦСКА. Симолията един път ми направи забележка, само че защото нямаше кой да пусне вместо мен, ме остави на мира. Така и Каранга ще се държи по този начин до момента в който не му намерят заместител ", проучва Жеков.

Той споделя, че е очаквал успеха на ЦСКА-София в Благоевград, само че похвали и Пирин за раздаването.

" В края имаше и шанс, само че той отива единствено при по-добрите, както парите отиват при богатите - житейска истина ", споделя още Жеков, който показва и недоумението си от играта на Жеферсон. Той е уверен, че даже и на тази възраст може да го надиграе.

" Трябва единствено да потичам две седмици и в случай че ни пуснат в един квадрат 4 на 4, най-малко три пъти подред ще го мина, няма да види топката. Продадоха си най-хубавото момче Антон Недялков и взеха някакво менте. Няма по какъв начин да станат първенци, даже да си скъсат трътките ", недоволства Жеков, който въпреки всичко предвижда триумф на ЦСКА-София над Левски в края на седмицата.

" Левски ще паднат, тъй като са по-слаби и от нас. Няма по какъв начин, а те и дузпи не могат да бият. Това момче Нашименто напряко я изплю в навън ", приключва легендата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР