Най-големият допинг рецидивист в UFC Джон Джоунс отново е дал

...
Най-големият допинг рецидивист в UFC Джон Джоунс отново е дал
Коментари Харесай

Не е истина: Хванаха отново Джон Джоунс с допинг

Най-големият допинг рецидивист в UFC Джон Джоунс още веднъж е дал позитивна допинг проба. Новината беше оповестена броени дни преди дълго чаканото завръщане на някогашния първенец в лека-тежка категория. Той трябваше да се бие с Александър Густафсон в Лас Вегас.

Пробата е взета при започване на декември. В нея е имало съществуване на туринабол. Със същото вещество Джоунс беше заловен и получи наказване на 15 месеца.

USADA Statement on Jon Jones Sample and UFC Anti-Doping Policy pic.twitter.com/TJfbJB5X9W
— USADA (@usantidoping) December 23, 2018
Атлетическата комисия на щата Невада няма да има задоволително време, с цел да организира следствие. Затова шефовете на UFC придвижиха галавечерта от Лас Вегас в Лос Анджелис. Датата остава същата – 29 декември. Идеята на цялата скица е разпитът за използването на допинга да бъде извършен от не толкоз строгата комисия на щата Калифорния.

„ Положителният тест към момента не е нарушаване – споделиха от UFC.- Това може да са следи от предходния допинг, за който той получи наказване. Това не е нова доза, а следи на тази, за която към този момент беше глобен. Намерен е доста малко количество. Една трилиона от грама. Засега събитието не е анулирано. “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР