Най-големите руски автомобилостроители, които спряха производство от 30 март в

...
Най-големите руски автомобилостроители, които спряха производство от 30 март в
Коментари Харесай

Големите руски автомобилни заводи подновиха работа

Най-големите съветски автомобилостроители, които стопираха произвеждане от 30 март в райони на Русия, в това число Камаз, Автоваз, Група ГАЗ, Мазда солърс (Mazda Sollers), възобновиха работа. Това оповестиха през днешния ден представители на фирмите, представени от ТАСС.
Големите автомобилни компании стопираха работа, откакто президентът на Русия Владимир Путин разгласи една неработна седмица като мярка срещу  ограничението на темповете на разпространяване на ковид, напомня Българска телеграфна агенция.
От през днешния ден индустриалния развой в завода на Камаз се възвръща, потвърди пред ТАСС шефът на пресслужбата на автомобилостроителя Олег Афанасиев.
В завода на Автоваз през днешния ден възобновиха работа подразделенията, свързани с създаването на нови планове, счетоводството, както и отделът за отбрана на труда и сигурност, заяви от своя страна ръководителят на профсъюзната организация Сергей Зайцев.
Днес възобнови произвеждане и автомобилният цех на Мазда солърс във Владивосток. 98 % от чиновниците в администрацията работят от у дома, съблюдаващи режим на самоизолация. На работа са чиновниците в индустриалния отдел като спазват всички ограничения за ограничение разпространяването на ковид, заяви пресслужбата на завода.
Производственият развой беше възобновен през днешния ден и в принадлежащите към Група ГАЗ Ярослваски моторен цех, Ярославски цех за дизелово съоръжение и обособеното произвеждане в Ликинския автобусен цех. В тях се съблюдават всички защитни ограничения, нужни в интервал на зараза, оповести пред ТАСС пресслужбата на компанията.
От през днешния ден още веднъж работи и автомобилният цех " Горки ". Графикът на работа на главните производства и и останалите фабрики на компанията ще бъде избран в границите на седмица според от обстановката при доставчиците
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР