Най-големите мъже звезди в чалгата Азис и Фики застават един

...
Най-големите мъже звезди в чалгата Азис и Фики застават един
Коментари Харесай

Фики и Азис си ги мерят в Капките

Най-големите мъже звезди в чалгата Азис и Фики застават един против различен за първото място в шоуто " Като две капки вода ", разбра HotArena.

Ромският славей и синът на Тони Стораро се включват за повторно в имитаторското шоу, което започва след месец. Фики и Азис бяха в разнообразни сезони на предаването, а Фикрет си потегли като победител предходната година. Чалгарите бяха измежду любимците в предаването и съумяха да завоюват феновете с положителни фалшификати и възприятие за комизъм. Тази година кралят на фолка и по-младият му сътрудник ще се борят един против различен за огромната премия - лек автомобил.

Предстоящият сезон на " Като две капки вода " ще е по-различен от всички до този миг, оповестиха от екипа. Тази година форматът ще събере осем от най-обичаните звезди, стъпвали на сцената на " Капките ". Те са определени след допитване към феновете. Очаква се в шоуто своя гений за повторно да покажат Фики, Азис, Къци Вапцаров, Софи Маринова, Поли Генова, Мария Илиева и Михаела Маринова. От листата на определените ясно проличава, че публиката има афинитет повече към артистите, до момента в който актьорите не са толкоз мечтано наличие в шоуто.

Водещи на девети сезон ще са Васил Василев-Зуека и Герасим Георгиев-Геро, които си партнираха в последното издание на " Маскираният артист ". Отсъствието на Рачков разгневи огромна част от феновете на формата, които даже се заканиха, че няма да наблюдават " Капките ", откакто артистът няма да е водещ. " Няма положително шоу без Рачков! Разваляте форматите! " - беснеят консуматори в мрежата. Стартът на шоуто е на 22 февруари в ефира на " Нова ", написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР