Най-големите красавици в спорта обикновено не стават шампионки, но понякога

...
Най-големите красавици в спорта обикновено не стават шампионки, но понякога
Коментари Харесай

Най-сексапилните спортистки през 2017 година

Най-големите хубавици в спорта нормално не стават шампионки, само че от време на време се радват на надалеч по-голяма популярност отвън стадиона или залата. През миналата 2017 година се появиха куп нови сексапилни спортистки, които бързо събраха голяма известност и накараха милиони мъже да гледат другояче скучни за тях надпревари. Някои от най-горещите мацки радват окото с все по-разсъблечени фотосесии, а посредством обществените мрежи натрупат от ден на ден и повече почитатели. През 2017-а имаше взрив на тенисистките, които взеха решение да ни зарадват с разголени фотоси. В бойните спортове също се появиха мацки, които с изключение на за борби са подобаващи и за доста други неща. Българските гимнастички и тенисистки също обичайно демонстрираха доста съблазън. Освен това имаме и ново наше момиче, въпреки и американско - дамата на кечиста Александър Русев.

Юлия Стаматова



Юлия Стаматова е може би най-сексапилната българска тенисистка. Засега е доста надалеч от топ 100 на международната класация, само че по хубост мъчно може да отстъпи на която и да е от най-хубавите състезателки. През тази година тя нашумя и с връзката си с Абел Анисе от Лудогорец, само че през последните седмици се появиха упорити клюки, че двамата са разграничени.

Невяна Владинова



Хубавата Неви изпрати доста мощна година и приключи на трето място в анкетата „ Спортист на годината “. Гимнастичката с изключение на всичко друго е и изключителна хубавица, без ненужно да излага на показ своя съблазън. За страдание на мъжката половина тя е съществено обвързана и сгодена, а сватбата й е само въпрос на време.

Алекс Морган



Алекс Морган е звездата на женския народен тим по футбол в Съединени американски щати и е фаворитка на американците. През тази година тя още веднъж зарадва почитателите си с красиви голове и още по-красиви разголени фотоси. Освен че е красива и добра на терена, тя е и една от най-добре платените футболистки в света. Нейната заплата е в порядъка на 450 000 $ на месец!

Блеър О'Нийл



Ветеранката Блеър О'Нийл продължава да участва във всевъзможни ранглисти за най-красиви спортистки в света. Голфърката към този момент е на 36 години, само че по нищо не отстъпва на младите си колежки. През тази година Блеър още веднъж сподели хубост и резервира интереса на медиите и почитателите към себе си. Красавицата към момента е измежду най-предпочитаните спортистки за фотосесии.

Елън Хог



Елън Хог е към края на кариерата си в хокея на трева, само че продължава да е считана за една от най-красивите спортистки в Холандия. Тя подсети за себе си с няколко фотосесии през последната година, от които несъмнено няма недоволни. Елън е на 31 години и има страхотни достижения в спорта - два пъти е олимпийска и един път вицеолимпийска шампионка.

Жаклин Карвальо



Жаклин Карвальо години наред е секссимволът на бразилския волейбол. 33-годишната хубавица е два пъти олимпийски първенец и продължава да се състезава на високо равнище. Тя постоянно радва почитателите с предизвикателни фотоси, само че е женена за сътрудника си Маурило Ендрес, от който има наследник.

Малиа Мануел



Малиа Мануел е секси сърфистка от Хавай. Няма изключително огромни спортни триумфи, само че за сметка на това е шампионка в обществените мрежи. Шоколадовата хубавица с ненаситност театралничи по бански, а за тялото й надали някой може да откри забележки. Мануела е на 24 години и в Америка й плануват блестящо бъдеще отвън спорта.

Скайлър Дигин с


Скайлър Дигинс е измежду най-красивите баскетболистки в света и е измежду огромните звезди в женската НБА. Американката към този момент има куп фотосесии за разнообразни влиятелни списания, само че за нея спортът е преди всичко. " Изпитвам голяма пристрастеност към баскетбола. Просто не желая да пущам топката от ръцете си ", признава Скайлър.

Сиера Блеър-Койл



Когато видиш 23-годишната Сиера Блеър-Койл в никакъв случай не можеш да предположиш, че тази русокоска може да изкачи всичко. Катерачката работи и като модел, само че има и съществени достижения като състезател. Сиера получи доста тежка контузия преди години, само че все пак продължи кариерата си и стана на два пъти първенец на Съединени американски щати в своя спорт. " Скалното катерене е сърцето и душата ми ", споделя хубавицата.

Ками ле Блан



Кросфитът е същинска фикс идея освен измежду мъжете, само че и измежду дамите в последните години. Канадката Ками ле Блан е измежду най-сексапилните мацки в този спорт, който сплотява повдигане на тежести, бягане и всевъзможни други извънредно съществени натоварвания. Ками наподобява нежна, само че е една от най-издръжливите състезателки и е измежду най-хубавите в своя спорт.

Лана



Американската мениджърка на българската звезда в кеча Александър Русев – Лана, е фаворитка на публиката в Световната федерация. Феновете скандират името на русокоската, макар че тя не излиза да се бие на кръга. През тази година Лана се ожени за Русев, който даже я докара в България за малко. Лана сподели доста съблазън и през тази година.

Елина Свитолина



23-годишната украинка Елина Свитолина не минаваше за огромна хубавица, преди да изгрее на корицата на еротично списание. Световната №6 сподели неподозирани прелести и завоюва още почитатели на своя страна. Елина до неотдавна криеше персоналния си живот, само че в изявлението с еротичната фотосесия призна, че от една година има връзка с британския национал по крикет Рийс Топли.

Доминика Цибулкова



Задръжките на словашката тенисистка Доминика Цибулкова започнаха да падат през последната година. 28-годишната красавица все по-често театралничи без доста облекла и явно е удовлетворена от резултата. Цибулкова обикаля екзотични острови и не пропуща да поздрави почитателите си със секси фотоси по бански. По всичко проличава, че с годините Доминика от ден на ден се разхубавява.

Южени Бушар



Кариерата на Джини Бушар в тениса върви стремително надолу, само че в светските медии тя натрупа от ден на ден известност. Канадката е известна като обожателка на Григор Димитров, който обаче не й обръща изключително огромно внимание. В началото на годината Бушар направи извънредно предизвикателна фотосесия за " Спортс Илюстрейтед ", в която сподели съвсем всичките си прелести.

bgdnes.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР