Най-големите финансови институции се подготвят за безпрецедентна маркетингова демонстрация, тъй

...
Най-големите финансови институции се подготвят за безпрецедентна маркетингова демонстрация, тъй
Коментари Харесай

Войната за Биткойн ETF – коя компания ще излезе номер едно?

Най-големите финансови институции се приготвят за невиждана маркетингова проява, защото се обрисува утвърждение за Биткойн ETFs, което може да катализира внезапен скок в всеобщото приемане на Биткойн през 2024 година

В Съединените щати значими финансови институции се приготвят за маркетингова борба с високи залози, защото разрешението за спот Биткойн ETF наближава. Проницателна прогноза за този иден сюжет беше споделена от консуматор на Reddit, прочут като “ “.

Slvbtc предвижда, че в случай че заявките за спот ETF бъдат утвърдени, както се чака, финансови колоси като BlackRock, Wisdom Tree, Galaxy, Valkyrie, Ark Invest, VanEck, Fidelity, NYDIG, Franklin и Global X – контролиращи общ портфейл за ръководство на активи от почти $15 трилиона – ще се впуснат в яростна конкуренция. Тези структури са подготвени да отделят обилни маркетингови бюджети, борейки се за преобладаващо състояние на пазара на Биткойн ETF.

Тяхната цел е ясна: да се трансфорат в желан избор за Биткойн вложения. Постигането на тази цел постанова натрупването на най-големия ръководен Биткойн , което ги принуждава да ползват нападателен маркетингов метод, с цел да изпреварят съперниците си. В обявата на Slvbtc в Reddit се планува интензивна маркетингова борба, която ще се разгърне през 2024 година, защото всеки индивид ще се бори за в началото преимущество.

Slvbtc планува сюжет, при който промоциите на Биткойн ETF ще се разпространят в разнообразни медии, като ще обзет телевизионни реклами, реклами в метрото, YouTube и даже екрани на известни места като Таймс Скуеър. Това в съгласие маркетингово изпитание има за цел да катапултира Биткойн в всеобщото схващане както в никакъв случай до момента.

Slvbtc с възприятие за комизъм се базира на фигури като Питър Шиф, прочут с сериозната си позиция във връзка с Биткойн предполагайки:

Публикацията на Slvbtc в Reddit обрисува евентуалната траектория, по която Биткойн се доближава към всеобщото приемане. Ако прогнозите за ранно утвърждение на Биткойн ETF през идната година се осъществен, финансовият пейзаж е подготвен да стане очевидец на исторически маркетингов конфликт.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР