Най-големите фенове на Пътят на честта“ ще имат възможността да

...
Най-големите фенове на Пътят на честта“ ще имат възможността да
Коментари Харесай

„Пътят на честта“ – разтърсващ финал на първи сезон

Най-големите почитатели на „ Пътят на достойнството “ ще имат опцията да гледат финалния епизод от първи сезон на сериала и на дребния, и на огромния екран този четвъртък (19 декември). Специална кинопрожекция ще събере фенове и артисти няколко часа преди ефира, а на дребния екран ще бъде излъчен в нормалното време от 22:00 ч. Тази седмица последните епизоди от сезона на най-обсъждания сериал са изпълнени с доста изненади, непредвидени обрати и вълнуващи развръзки на сюжетните линии. Възмездието ще бъде водеща тематика във финалния епизод на сериала, само че следва да разберем дали всички секрети ще бъдат разкрити.
 Пътят на достойнството NOVA
Напрежението в фамилията на Бонка в Царево ще стигне до кулминационна точка, а облиците на героите ще се развиват до самия край. „ Димитър ще остане правилен на майка си до края. Предстои на феновете да видят още провокативни подиуми с Калоян . На финала Димитър ще си получи заслуженото. Всеки го получава. Обещавам, че ще е забавно! “, показа артистът Благовест Благоев за предаването по NOVA в репортаж от последните снимачни дни на сериала.
 Пътят на достойнството NOVA
Галя Александрова, която влезе в ролята на Бонка и се трансформира в един от най-забележителните персонажи и нарицателно за „ най-лошата свекърва “ в телевизионния ефир, съобщи пред камерата на NOVA, че по пътя на Бонка се върви с доста централизация, дисциплинираност, отговорност и работа. „ Съдбата някак ще отмъсти на злата свекърва “, разкри актрисата за развиването на облика си във финалните епизоди. Любомир Петкашев, който се превъплъщава в облика на Начо, брачният партньор на Бонка, показа за феновете на сериала, че на финала героят му ще изпадне в доста тежко състояние и съвсем до края ще е абсолюно самичък, откакто обстановката в къщата в Царево става в действителност нетърпима.-->
 Пътят на достойнството NOVA
Ще успее ли Начо да продаде хотела? Ще вземе ли Бонка внука си Марти или ще получи отмъщение? Какво ще се случи с Димитър? Ще се оженят ли Киро и Жаклин? Ще се съберат ли Калоян и Кера? И въпросът, който вълнува феновете цялостен сезон – Ще бъде ли оголен килърът на Огнян? – феновете ще схванат по време на финала на 19 декември, 22 часа, единствено по NOVA!

Всичко за сериала и неговите герои следете на страницата на NOVA, както и във Фейсбук.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР