Най-големите бомби на Армията принадлежат на бразилска футболна съпруга. Жената

...
Най-големите бомби на Армията принадлежат на бразилска футболна съпруга. Жената
Коментари Харесай

Бразилска футболна съпруга вади бомби №1 на Армията

Най-големите бомби на „ Армията ” принадлежат на бразилска футболна брачна половинка. Жената на вратаря Густаво Бусато изкушава с обилни форми, видя HotArena.

Със сочни форми и натурален бюст, на който биха завидели даже напомпаните със силикон футболни половинки на футболистите, Даниела провокира същински фурор-

Красавицата е компактно до Бусато, който неотдавна измести от титулярното място в ЦСКА литовеца Витаутас Черниаускас.

Пищното маце и Густаво се женят преди две години, а сега чакат първото си дете, което би трябвало да се роди до края на годината.

Бразилецът дойде първи на стадион „ Българска войска ”, само че се чака половинката му скоро да се появи също край терена. Даниела е известна като най-големия критик и анализатор на Густаво – следи мачовете му, следи кой, по какъв начин бие дузпи и изпраща данните на мъжа си през телефона, написа „ България през днешния ден ”.

 

Даниела държи мъжа си изкъсо и в обществените мрежи. Така никакви обожателки нямат късмет да се докопат до снажния бразилец.

Вратарят и надарената му брачна половинка обичат да разпускат с гледане на филми и сериали. Религията също е на респект в звездното семейство.

Както множеството бразилци и Бусато е мощно набожен и постоянно чете библията.

„ Вярвам, че единствено Бог може да помогне на тези, които се нуждаят от помощ ”, споделя вратарят.

В България на него му е най-трудне да сникне с езика. Но към този момент има опит от Полша, който го кара да се усеща по-спокоен.

„ Трябваше да напусна комфорта на родната си страна и да се приспособя към друга просвета и език, а също и към метод на игра ”, прибавя още той.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР