Най-естественото нещо след гол във футболен мач е да целунеш

...
Най-естественото нещо след гол във футболен мач е да целунеш
Коментари Харесай

Къде ми е емблемата? Новите екипи объркаха футболистите

Най-естественото нещо след гол във футболен мач е да целунеш емблемата на своя клуб. Или най-малко по този начин беше до началото на сезон 2021/2022. Вече не сме толкоз сигурни!

В такава куриозна обстановка попадна футболиста на " Фенербахче " Мухамед Гюмюшкая по време на първия мач от плейофите за влизане в групите на Лига Европа против ХИК Хелзинки.

Той вкара единственото попадение в срещата и разумно понечи да засвидетелства любовта си към клуба, на който е младеж, целувайки емблемата. Но не съумя, тъй като просто такава няма.

Ulan arma nerede amk
— Nuri (@carnate1974)

От началото на акцията в този вид на екипите на " Фенербахче " липсва значимия характерен знак на клуба. Това е решение на компанията, която създава екипите. Нейното лого е там, само че не и емблемата.

Феновете предстоящо не са удовлетворени от такова решение. Освен тези на турския гранд, срещу модела на тениските се оповестиха още последователите на " Манчестър Сити ", " Милан ", " Валенсия ", " Борусия " Мьонхенгладбах, " Олимпик " Марсилия, " Рен ", ПСВ Айндховен, " Шахтьор " Донецк, " Фенербахче " и " Краснодар ".

Емблема в действителност има, само че тя е декор на екипа, а съгласно ентусиастите това обезличава клуба.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР