Най-емблематичната телевизионна водеща и репортер на родния хайлайф през последните

...
Най-емблематичната телевизионна водеща и репортер на родния хайлайф през последните
Коментари Харесай

Венета Райкова сменя Николета Лозанова в "Папараци"

Най-емблематичната телевизионна водеща и кореспондент на родния елит през последните 20 години Венета Райкова е новата водеща на „ Папараци “. От 17 септември, всяка неделя от 22.00 часа, тя ще взривява ефира на bTV с извънредни изявленията и разкрития за светския хайлайф.

„ Бих желала да благодаря на предаването за тази опция. Приех поканата да бъда водещ на единствения ефирен таблоид, и с доста хъс да направя най-хубавите си изявленията и следствия. Познавам всички български звезди и повярвайте ми – нищо в телевизионния ефир няма да е такова, каквото е било до момента. “, съобщи Венета Райкова.

„ Папараци” ще започва есенния сезон с освежено наличие и екип. Журналистът Кристина Патрашкова се отдръпва от предаването по лично предпочитание след двегодишна сполучлива работа и десетки знакови изявленията. „ Благодарим на Кристина за взаимната ни работа. Оставаме с извънредно другарски и топли усеща едни към други. „ Папараци “ нямаше да бъде това, което е, без нея. “, разясниха продуцентите на предаването Иван и Андрей.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР