Най-елементарното обяснение е, че винаги на финала на реденото на

...
Най-елементарното обяснение е, че винаги на финала на реденото на
Коментари Харесай

Атанас Атанасов се оправдава за скандала в ДСБ, а Цецка Бачева зове за...

Най-елементарното пояснение е, че постоянно на финала на реденото на листите има някой, който е неудовлетворен. Опитвам се с екипа да наредим листите по този начин, че да е най-добре. Подписвам листите и ще си понеса отговорността. След изборите ще свикаме нашия народен орган и всеки ще носи отговорност, в това число аз. Това съобщи ръководителят на ДСБ ген. Атанас Атанасов по Нова тв.

На въпрос дали еднолично е подменил лидера на листата на „ Демократична България” (ДБ) за 24-ти МИР Цецка Бачкова, Атанасов изясни, че е поделено сред трите партии в Демократична България и акцентира, че лидер там е Владислав Панев от „ Зелено движение”, а втори е "известният блогър " (той е общински консултант в София) Иво Божков.

Готов съм да се извиня на всеки един, който се е засегнал от мои дейности, сподели Атанасов пред Нова телевизия с увещание, че всичко, което е правил, е с цел да има демократичната общественост оптимално необятно посланичество. Държавата е в рецесия, това ли е най-важното, сподели най-после Атанасов. Лидерът на ДСБ е убеден, че казаното от Вътрешна македонска революционна организация за Мария Касимова-Моасе за поданството ѝ не е правилно и че това е опит на Вътрешна македонска революционна организация да ги виждат.



А за Лозан Панов Атанасов разяснява, че „ обективно намира кусурите на своите конкуренти”. Той не се съгласи със „ спекулативното заглавие” от медия, която работи за ГЕРБ – че Лозан Панов подлага на критика Румен Радев, че не е положил старания за ръководство с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Беше му посочено, че това е заглавие на Mediapool, само че Атанасов настоя да се прочете и чуе изявлението на Панов пред Радио „ Свободна Европа”. Подобно заглавие има и във в. „ Сега”.

С ГЕРБ няма да приказваме, още занапред да е ясно, съобщи водачът на ДСБ. „ Политическата рецесия, в която се намира страната, е резултат от 12-годишното ръководство на ГЕРБ”, акцентира той. Атанасов вижда към 100 депутати на ГЕРБ и Движение за права и свободи в идващия парламент, останалите депутати (140) ще са на партии, които желаят да ги изместят. Трябва да намерим общ език – рецесиите изискват постоянно държавно управление и парламент, е неговата позиция.



От своя страна, пострадалата Цецка Бачкова, която е зам. ръководител на ДСБ, изрази в обществените мрежи своята позиция, по отношение на разразилият се скандал. Ето какво написа тя в персоналната си фейсбук страница:

Приятели, благодаря на всички, които давахте гласа си за Демократична България и персонално за мен на предните два вота.
Работя, с цел да спечелим тези гласове откогато съм член на ДСБ - повече от 13 години.

Личното ми наличие в листите в никакъв случай не е било от голяма важност за хъса и напъните, с които съм влизала в акция.
Няма да е от голяма важност и в този момент.

Това е отличителната линия на отборните играчи. Личната им битка не е самоцел, тя е част от нещо доста по-голямо - от триумфа на тима.
Това са полезностите на моята общественост. Това са моите полезности. Това е моята формулировка за ДСБ.

Няма да ме намерите в листите, само че всички дружно имаме една цел сега - най-хубавият резултат на Демократична България в идната акция.
Там моят тим е с номер 30 - Демократична България.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР