Най-ефикасните и бързи мерки бяха направени в България, докато много

...
Най-ефикасните и бързи мерки бяха направени в България, докато много
Коментари Харесай

На живо: Бойко Борисов: Всички в ЕС ще купим едни и същи тестове

Най-ефикасните и бързи ограничения бяха направени в България, до момента в който доста страни се лутаха. С мигрантите доста страни се изправиха пред злополука. България продължава да има нула миграция. Моите съперници го пропущат, само че един ден това ще бъде регистрирано като доста добре свършена работа. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов по време на брифинг в Министерски съвет, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Няма институт, който да каже, че има ваксина или подобен, който да се подпише под гаранцията за бързия тест, акцентира той.

„ Истински имам вяра, че моите сътрудници в Брюксел ще купят и ще дават най-хубавото, което има, с цел да спрем да се изпитваме кой тест е по-сигурен или по-качествен. Всички в Европейски Съюз ще купим едни и същи проби “, разгласи министър председателят на България.

„ Ние се водим от главното да спасих живота на българите и да запазим работата им. Трябва да предприемем ограниченията съществено. Единственото вярно и потвърдено в този миг е обществената изолираност, по тази причина създадохме КППТ-та. “, уточни Борисов.

Очаквайте детайлности.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2252  По 2 минути ще бият камбаните против ковид По 2 минути ще бият камбаните против ковид  Полицаи търсят крадци на тоалетна хартия Полицаи търсят крадци на тоалетна хартия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР