Най-достойният прокурор, който би могъл да разследва Обвинител № 1

...
Най-достойният прокурор, който би могъл да разследва Обвинител № 1
Коментари Харесай

Иван Гешев e най-достоен да разследва Главния

Най-достойният прокурор, който би могъл да проверява Обвинител № 1 е Иван Гешев. Това може да ви се стори хипер откачено, дори неуместно, само че концепцията си я бива, тъй като е рационална и подкрепена с стоманени причини.
Преди всичко – кой познава Главния по-добре от самия Иван Гешев. Наблюдавайки от близко индивида с каскета през последните 50 години, Гешев няма по какъв начин да не знае за съкровените му мисли, надълбоко скътани в най-затънтените ъгълчета на подсъзнанието му. Наясно е на кого е набрал и дали се кани да си го връща. Няма да се чуди кого численост да закопчае и за какъв брой време. В час е даже по кое време става инструмент в ръцете на Господ и за какво го прави. Както се споделя – напряко му чете мислите.

Важно е да се означи и друго преимущество, а точно, че Иван Гешев може да упражнява 24 мониторинг върху активността на Главния в Съдебната палата и освен. Съгласете се, че даже на-усъвършенстваната шпионска инсталация не е в положение да реализира сходно наблюдаване. Както се споделя, ще знаем какви ги прави даже там, където и царете вървят сами. Ще сме наясно с кого се среща, в какви сделки влиза и на кого какво дава обещание. А най-хубавото е, че Гешев няма да се пъне като бедната Мата Хари, за да измисля съвременни оперативни схеми, за да се промъкне до спалнята на следения обект и да снима нощното му шкафче. Достатъчно ще е единствено с телефона си да направи едно „ щрак “ и да архивира скъпия кадър. „ Всички смъртни са уязвими “, споделя Шерлок Холмс. А Главния не прави изключение.

Не по-малко скъп, ченгетата най-вече ще оценят, е фактът, че единствено в този формат ще се резервира цялостна нелегалност на следствието. Защото както е казано – един левент е комита, двама са чета, а трима чета с изменник. Каквото се случи, ще си е сред Гешев и преследваното от него лице. А шансът за приключване на информация ще е под нулата. А дансаджиите и цялото полицейско войнство и до през днешния ден си мечтаят за сходна екстра.

Може и да не ви се има вяра, само че никой не може да държи по този начин крепко юздите на Главния както Иван Гешев, въпреки всичко е гледал какви ги е правил преди години. Който знае предишното ти, владее твоето настояще. Затова и отговорите на въпроси като да вземем за пример дърпал ли му е някой конците, има ли гафове, до момента в който е бил редови прокурор, вкарвал ли е бандити в пандиза или пък се е договарял с тях, са най-големите козове в ръцете на Гешев. Главният, естествено, има своите страхове. И в случай че страхът е затвор, то ключът от килията на Главния, е в ръцете на Гешев.

Трудно е да си представим какво би се случило с Главния, в случай че Иван Гешев реши да го опандизи. Вероятно ще се работи по добре познатата скица - конференции, издание на СРС-та, дирижирани офанзиви през „ обичаните “ медии, обвинявания едно през друго, най-гадната килия и несъмнено допустимо най-дълъг престой в нея. Няма да го пощади страната и всички институции ще го налазят като под команда –данъчни, икономическа полиция, КПКОНПИ и каквито чантаджии се сетите още.

Струва ви се, че сънуваме?! Едва ли, щом живеем в страна, в която „ елементарна кърджалийска п—ка “ може да е началник на Народното събрание, нощното шкафче на премиера да се „ цепи по шевовете “ от пачки и златни ключета, а депутатът Делян Пеевски да е най-чистия предприемач, заслужен за началник на ДАНС и образец без аналог.

Невена Миткова
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР