Най-достъпният модел от флагман серията на Huawei Р30 - Lite

...
Най-достъпният модел от флагман серията на Huawei Р30 - Lite
Коментари Харесай

Huawei Р30 Lite – вече в магазините на VIVACOM

Най-достъпният модел от флагман серията на Huawei Р30 - Lite към този момент e разполагаем на клиентите на VIVACOM. Потребителите могат да се насладят на основния за умните устройства голям екран с елегантно тънка рамка, която предлага по-голямо улеснение с акуратен баланс сред екран и дизайн. Стилният Huawei Р30 Lite приляга комфортно в дланта и идва в три атрактивни цвята – сега потребителите могат да избират сред Midnight Black и Peacock Blue, а скоро и Pearl White ще бъде разполагаем.

Huawei Р30 Lite има напълно нов 6,15” FHD Dewdrop екран. Той притегля вниманието с внимателен капковиден разрез. Екранът е планиран да бъде по-щадящ за по-голям комфорт на очите.

Р30 Lite продължава наклонността на марката да подчертава върху опциите за снимане. Моделът разполага с три разнообразни задни камери - широкоъгълна камера 48MP (f/1.8), ултра широкоъгълна камера 8 MP (f/2.4), боке камера 2 MP (f/2.4) и мълния, като това комбиниране улавя идеалния кадър във всеки един миг. С помощта на ултраширокоъгълния обектив в фрагмента могат да се впишат повече елементи, без да се постанова смяна на позицията на снимащия. Смартфонът е екипиран с 3 x Hybrid Zoom за снимане на красиви фотоси при увеличение на мащаба. 48-мегапикселовата камера дава опция за снимане на постери, подготвени за разпечатване във формат 2,8x2,1 метра.

Любителите на селфитата ще останат впечатлени от качеството на портретните фотоси и техните елементи с 24MP селфи камера от последващо потомство. И още една забавна опция на селфи камерата - с помощта на изкуствения разсъдък, тя разпознава разнообразни полове и възрастови групи и ползва особено проектирано разкрасяване на всеки обект в фрагмента.

Високата скорост на устройството се подсигурява от 12 нанометровия чипсет на Huawei и процесора Kirin 710. Huawei P30 Lite се предлага с 4 GB RAM + 128 GB вградена памет. В допълнение революционната технология за графична обработка, захранвана от GPU TURBO 2.0, усъвършенства продуктивността - за по-бързо, по-гладко и по-мощно гейминг преживяване.

Още едно преимущество на Р30 Pro Lite e неговата издръжлива батерия с потенциал 3340 mAh. С Huawei 9V2A Quick Charge, батерия се зарежда по-бързо и устоя по-дълго, което прави устройството отличен избор за работа и игри.
Моделът поддържа 4G Voice и WiFi Voice.

Huawei Р30 Lite се предлага на цена от 19.98 лева на месец в композиция с проект Smart U.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР