Най-долно лъже! Да! На записа се вижда ясно, какво казва

...
Най-долно лъже! Да! На записа се вижда ясно, какво казва
Коментари Харесай

Николай Цонев: Роман Василев най-долно лъже

Най-долно лъже! Да! На записа се вижда ясно, какво споделя той. А аз отхвърлям да падна на колене или да легна. Най-добре да се изгледа цялостния запис, а не цензурирания и се вижда истината. Така някогашният боен министър и водач на ”Нова алтернатива” Николай Цонев разяснява пред "Фрог " казаното от Роман Василев за ареста му преди няколко години.

Цонев разяснява и обстоятелството, че е осъдил страната в Страсбург:

"Когато България е наказана от някого и някъде, постоянно поражда въпросът, този, който е обвинител, носи ли някаква отговорност. Защо би трябвало всички български жители да носят отговорност, откакто някой не си е приключил работата, както би трябвало. Или съзнателно е упреквал почтен човек, уточни той.

Самият факт, че тази заран се обадиха стотици хора, с цел да изразят възмущението си от неговата безочливост и безсрамие е задоволително, добави някогашният боен министър.

Николай Цонев показа и мнението на шефа на националното бюрю за надзор на СРС-та Бойко Рашков, изказано отново тази заран за Роман Василев: "Той е въплъщение на операциите на прокуратурата. Цялата прокуратура непрестанно повдига обвинявания, несъществуващи обвинявания, съдят хората, след това ги оправдават. И това го вършат едни и същи хора ", съобщи Цонев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР