Най-доброто за Digitall тепърва предстои!, казва Георг Билер(снимка: Digitall) Георг Билер,

...
Коментари Харесай

Digitall привлече бившия шеф на Microsoft Германия


„ Най-доброто за Digitall занапред следва! ”, споделя Георг Билер
(снимка: Digitall)

Георг Билер, някогашен изпълнителен шеф на Microsoft Германия, става ръководител на Консултативния съвет на софтуерната компания с български корени Digitall, резултат от сливането на Bulpros и немската ec4u.

Билер e един от пионерите в цифровия бизнес, с повече от 15 години опит в тази сфера. Понастоящем той заема разнообразни длъжности в управителните препоръки на няколко организации. Основната му цел в Digitall е да обезпечи резистентен триумф на компанията.

Digitall се стреми да се наложи като водещ снабдител на решения за цифрова промяна от последващо потомство в Европа. Билер ще подкрепи развиването на компанията, както в границите на партньорската екосистема, по този начин и в международен мащаб.

До 2021 година Билер е член на изпълнителния съвет и общоприет управител в Microsoft Germany GmbH, където дава отговор за партньорския бизнес. Понастоящем Билер е член на управителните препоръки на няколко водещи компании, измежду които Dustin, Atoss Software AG и българската Allterco Robotics.

„ Убеден съм, че неговият лидерски жанр, предприемаческият му дух и световната му визия ще бъдат от основно значение за развиването на Digitall ”, разяснява назначението Ивайло Славов, основен изпълнителен шеф на компанията.
още по темата
Георг Билер, от своя страна, оцени високо екипа от специалисти на Digitall в региона на облачните технологии, ръководените услуги, данните и изкуствения разсъдък. „ Най-доброто за Digitall занапред следва! ”, съобщи той.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР