Най-доброто тепърва предстои. Така смята гръцката звезда на Милуоки Янис

...
Най-доброто тепърва предстои. Така смята гръцката звезда на Милуоки Янис
Коментари Харесай

Янис се закани: Това е само началото!

Най-доброто занапред следва. Така счита гръцката звезда на Милуоки Янис Адетокумбо, който стартира новия сезон в НБА стремително и в трите мача на Бъкс досега записва приблизително по 38.3 точки, 9.7 битки, 5.0 асистенции, 2.7 отнети топки и 1.0 чадъра. 22-годишното крило сложи персонален връх с вкараните в последняи дуел против Портланд 44 точки, а по-късно ги посвети на починалия си татко, който умря ненадейно от инфаркт преди по-малко от месец.

“Това е единствено началото. Все още не съм завършил. Имаме още 78 мача и вероятно плейофи, уповавам се. Това е единствено началото. Надявам се, че татко ми гледа от горната страна и се гордее с всички нас. Той доста обичаше да гледа по какъв начин играем”, разкрива гръцката звезда.

“Именно той е една от главните ми мотивации. Той и това да играя допустимо най-добре поради моето семейство”, сподели още Янис, който получи топката от срещата, в която стигна до достижението си от 44 точки и написа на нея “Това е за баща. Спечелихме и вкарах 44 точки”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР