Най-доброто от Андрю Лойд Уебър“ – представя на 21-ви юли

...
Най-доброто от Андрю Лойд Уебър“ – представя на 21-ви юли
Коментари Харесай

Мюзикъл събира Най-доброто от Андрю Лойд Уебър в Летния театър

 " Най-доброто от Андрю Лойд Уебър “ – показва на 21-ви юли от 21 ч. мюзикъл-гала с най-силните моменти от продукциите на Държавна опера - Варна, основани по музика на Уебър през последните десетина години. Спектакълът е в границите на фестивала " Опера в Летния спектакъл “.

Публиката ще може да показа страстта на обичаните тематики от " Йосиф и неговата пъстра дреха “, " Исус Христос суперзвезда “, " Любовта в никакъв случай не умира “, " Котки “ и " Евита “. Ще чуем и един извънреден музикален номер – Пие Йезу (Pie Jesu) от " Реквием “ на Уебър. Изпълнители са изявените солисти на Варненската опера Белла Петрова, Борислав Веженов, Велин Михайлов, Вяра Железова, Илина Михайлова, Калина Жекова, Лилия Илиева, Лиляна Кондова, Людмил Петров, Мария Павлова, Момчил Караиванов, Нейчо Петров-Реджи, Николай Димитров, Пламен Георгиев, Свилен Николов. Концерт-спектакълът е по концепция на проф. Светозар Донев, режисьор е Сребрина Соколова, диригент Страцимир Павлов, с присъединяване на оркестър, хор и балет на Държавна опера - Варна.

Проф. Светозар Донев е първият режисьор в България, който преди години съумя да контракти права за представянето на мюзикълите на Уебър в България. След София, Варна беше идващият град, в който те се осъществиха, и то с голям триумф. В морския град ще могат да се видят постановки на нови, съвременни заглавия и измежду тях са и идващите ни спектакли - " Чаплин “ на 25-ти юли и 1-ви август и " Парижката Света Богородица “ на 14-ти август. “ Само в този момент билетите " Най-доброто от Андрю Лойд Уебър “ от 20 лева са на промо цена 15 лева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР