Най-доброто място в Европа, поне по съотношение цена-качество и тази

...
Най-доброто място в Европа, поне по съотношение цена-качество и тази
Коментари Харесай

The Sun: И през 2018 г. България е най-доброто място за ваканцията в света

Най-доброто място в Европа, най-малко по съответствие цена-качество и тази година е България - а също така тази година е даже по-евтино от предходната, написа The Sun.

Според проучване на M&S Bank, ваканционните пакети у нас са с 1,4 % по-евтини от предходната година, като приблизително се икономисват 56 паунда спрямо 2017 година

Почивка за семейство с четирима членове в България би коствала 3 136 паунда, което включва пътя, спането, храната, напитките и заниманията за една седмица и значи 734 паунда на човек.

Турция е страната, която праволинейно следва България с почивка в Анталия за семейство с четирима на цена 3 144, или 787 паунда на човек.
Третото място заема Пула в Хърватия с цена 3 348.

Дубай е на четвърто, следван от Ланзароте.

Следващите пет най-евтини дестинации са Закинтос, Алгарве, Дордон, Орландо и Торонто.

Но какво е толкоз специфичното в българските курорти и изключително в най-предпочитания от англичаните Слънчев бряг, пита таблоидът. Той е прочут с това, че е много по-разкрепостен от множеството европейски курорти, само че също по този начин има доста да предложи във връзка с къде да останем и неща, които да забележим.

Курортът освен предлага положителни хотели на цена по-ниска от естественото, само че има също по този начин страховит нощен живот, красива природа и вкусна локална храна и вино.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР