Най-добрият за страната вариант за излизане от кризите е ГЕРБ

...
Най-добрият за страната вариант за излизане от кризите е ГЕРБ
Коментари Харесай

Петков иска от ГЕРБ да си кажат - с ДПС, избори или дават подкрепа

Най-добрият за страната вид за излизане от рецесиите е ГЕРБ да проявят примирение и да поддържат държавно управление на малцинството, излъчено от " Продължаваме промяната/Демократична България " с втория мандат. Това бе есенцията в изявлението на съпредседателя на " Промяната " Кирил Петков, което той даде в коридорите на Народното събрание.

" Ако махнем целия спектакъл, ние сме в първия мандат на ГЕРБ. Пред ГЕРБ има 3 избора и те са доста ясни. Първият вид - вършат държавно управление на малцинството, на личностите, на специалистите, програмно. И отиват при Движение за права и свободи и желаят поддръжка от хора като Делян Пеевски. Избор две - не можем да създадем държавно управление, отиваме на избори, (Борисов), губим три месеца историческо време, губим европейски средства, губим цялата опция България да влезе в еврозоната, даже Румъния да ни отдели за Шенген ", очерта в началото минорните сюжети някогашният министър председател.

Най-простия и обоснован избор (№3) съгласно Петков: " Подкрепят държавно управление с втория мандат, ние бяхме безусловно транспарантни през цялото време с мандата, който ни е даден от нашите гласоподаватели и нашите органи, с законодателната и управническата стратегия. Ако има рецензии по управническата стратегия, няма проблем, в случай че тези рецензии са основателни, ще ги чуем, ще ги впишем. Вече е време те да кажат кой от тези три избора ще създадат. "
 Явор Божанков: План Б няма, има проект Z
Явор Божанков: План Б няма, има проект Z

Разговорите в Народното събрание за ГЕРБ били просто една фасада, само че Борисов имал избор

Съпредседателят на Политическа партия още веднъж акцентира, че от партията му са подготвени да дадат контрола на значимите комисии в Народно събрание на ГЕРБ при изискване, че те поддържат тяхно държавно управление на малцинството.

Лидерите създали крачка обратно, аргументира се Петков. Очевидно обаче това не касае фигурата на Асен Василев, който бе " Като финансов министър няма по-добър специалист при нас. Нали желаеме да свършим работа ", изрично съобщи Петков.

Попитан по кое време ще бъде срещата сред Политическа партия и ГЕРБ за разискване на програмата на партията на Борисов, за която през вчерашния ден анонсира Десислава Атанасова, Петков отхвърли коментар. Аналогично безмълвие царува и от пресотдела на ПП/ДБ.
 Атанасова дава отговор на Петков: Политическа партия пък имат единствено два разновидността
Атанасова дава отговор на Петков: Политическа партия пък имат единствено два разновидността

Политическа партия нямат алтернатива да избират каквото и да е, счита Десислава Атанасова
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР