Най-добрият в миналото и най-голямата надежда за бъдещето - Пеле

...
Най-добрият в миналото и най-голямата надежда за бъдещето - Пеле
Коментари Харесай

Минало и бъдеще: Пеле и Мбапе в един кадър

Най-добрият в предишното и най-голямата вяра за бъдещето - Пеле и Килиан Мбапе. Двамата застанаха един до друг, с цел да показват новата сбирка на известна марка часовници и умилиха цялата футболна общност.

Краля на футбола, който е троент международен първенец с Бразилия, насочи може би най-големия комплимент на младока, като сподели, че му е почитател от известно време и следи изявите му на терена на драго сърце.

" Защо ни съпоставят непрекъснато? Може би тъй като е хубав като мен. Шегувам се! Всичко е поради играта. От две години съм му огромен почитател. Пожелавам му да има моя шанс и да се защищити от съществени контузии в кариерата си. Смятам, че с играта си той изцяло заслужава " Златната топка ". Надявам се един ден да я получи. Той несъмнено е един от най-хубавите в света сега. Мбапе е огромен състезател. Неслучайно почитателите го обичат ", съобщи Пеле.



Килиан, който сега " изостава " на 2 международни трофеи от именития футболист, не скри вълнението си, че седи до Пеле.

" Имах достойнството да прекарам един неповторим миг с живата легенда Пеле. Благодаря за прелестната вечер! ", написа младата звезда на " Пари Сен Жермен ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР