Най-добрият спортен журналист във Враца напусна потъващия вестник „Конкурент“, научи

...
Най-добрият спортен журналист във Враца напусна потъващия вестник „Конкурент“, научи
Коментари Харесай

Топ журналист избяга от потъващия врачански „Конкурент“, зануляването на вестника е към края си

Най-добрият състезателен публицист във Враца напусна потъващия вестник „ Конкурент “, научи организация BulNews.bg. След 15 години в него Албена Каменова постави завършек на мъката и избяга от изданието. През последните 3-4 години тя няколко пъти си тръгваше и размисляше, само че този път решението е било дефинитивно.
Албена Каменова е изобретение на предходния притежател на „ Конкурент “ Даниел Бузов, който й дава опция да се развива в региона на спорта. През миналите години тя се трансформира в един от най-хубавите кореспонденти, като пишеше с еднообразно усърдие както за спорта, по този начин и за ставащото в общинските центрове. За това време не е опроверган нито един неин материал, което е сигурен знак за високите стандарти в работата й.
За страдание Каменова не устоя на напрежението в редакцията след идването на Георги Александров-Гошо Синдика, като основен редактор. Ежедневните му истерични викове и шизофренно държание по коридорите прогониха огромна част от подчинените му и на процедура в изданието има единствено хора, които нямат визия от същинска публицистика. От огромния предходен екип преди промяната на собствеността са останали единствено уредникът Явор Иванов, разпространителят, водач и фотограф Петко Тодоров и редакторът Христина Андреева.
Опитни анализатори неведнъж сигнализираха, че в миналото славното издание умира с всеки минал ден и кота 0 към този момент е напълно близо. На този стадий ролята на реаниматор играе кметът на Враца Калин Каменов, който обилно подкрепя по всевъзможен метод съществуването на „ Конкурент “, само че това няма да продължи дълго. Напускането на Албена Каменова може би е предпоследният гвоздей в ковчега на вестника…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР