Най-добрият ни тенисист Григор Димитров започна с победа в два

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров започна с победа в два
Коментари Харесай

Григор Димитров започна с победа в Китай

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров стартира с победа в два сета присъединяване си на шампионата в Ченду (Китай) от категорията ATP 250. Хасковлията почиваше по право в първия кръг, а тази заран пречупи британеца Даниел Еванс със 7:5, 7:5 в среща от втория кръг.

Поставеният под №4 в схемата Григор имаше победа и загуба против 48-ия в света британец преди днешния конфликт сред двамата, в който Димитров пропиля задатък от 5:2 във втората част, само че все пак не позволи да се стигне до решаваща трета част. Двата приключиха по еднакъв метод, като и в двата Григор съумя да осъществя решителен пробив в самия край.

Първи сет
Димитров първи в мача имаше преимуществото на началния удар и не сподели никакви съмнения в откриващото си подаване, което взе на нула. Британецът също бе доста постоянен в първия си сервис-гейм и го завоюва на 15, а незабавно по-късно взе първите две точки във второто подаване на хасковлията. Стигна се и до първата точка за пробив в мача, която пристигна при 30:40 след ослепителен удар от бекхенд по правата на Еванс. Димитров резервира успокоение и с търпелива игра при идната точка дочака грешката на противника си - 40:40. Григор в последна сметка удържа подаването си и се отдръпна с задатък от 2:1 на първата отмора в срещата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР