Най-добрият ни тенисист Григор Димитров вярва, че има вероятност да

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров вярва, че има вероятност да
Коментари Харесай

Григор Димитров: Защо да не започна от Мексико един по-добър сезон?

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров има вяра, че има възможност да рестартира сезона с триумф в мексиканския курорт Лос Кабос, където тази нощ ще стартира присъединяване си в локалния турнир от сериите ATP 250.
 Григор загуби 4 позиции, към този момент е №57 в света
Българинът ще се изправи против Стийв Джонсън, а статута му на някогашен първенец от финалите на ATP и притежател на осем трофеи от тура разумно провокират сериозен интерес към Димитров.

" Развълнувам съм, тъй като явно до момента нямам най-хубавата година. Но резервирам своята позитивна конфигурация всяка седмица, в която се състезавам. Така че за какво да не стартира от тук един по-добър сезон?

Подкрепата, която получавам с години в Мексико, ми оказа помощ да играя по-добре и да се любувам повече. През сезона пътуваме и играем към 30 седмици, много натоварено е, тъй че постоянно е прелестно, когато можеш да дадеш нещо на почитателите си и към този момент това е прелестно.

С Джонсън се от много време, а когато извозвам време в Калифорния упражняваме доста. Виждаме се съвсем всяка седмица в тура, с много от играчите сме играли доста пъти, защото съм част от тура към този момент 10 години, тъй че ми се постанова да дублирам мачовете с много от момчетата.

За първи път съм в Лос Кабос, с цел да играя тенис, тъй че се веселя, че имах няколко свободни часа, с цел да се установя и да умря, да се насладя на гледката.

Организаторите са свършили невероятна работа към самия шампионат. В някакъв смисъл даже не наподобява като шампионат, което е доста прелестно ", разяснява пред уеб страницата на шампионата Димитров.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР