Най-добрият ни тенисист Григор Димитров в бъдеще няма да бъде

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров в бъдеще няма да бъде
Коментари Харесай

Григор Димитров къса с агенцията на Федерер


Най-добрият ни тенисист Григор Димитров в бъдеще няма да бъде представляван от мениджърската организация на Роджър Федерер - Team8. Договорът на третия в международната класация с основаната в Кливланд, щата Охайо компания изтича на 31 декември и няма да бъде възобновен.

Team8 бе основана в края на 2013 година от рекордьора по трофеи от Големия шлем и неговия дълготраен сътрудник Тони Годсик с концепцията да привлекат едни от най-хубавите спортисти от целия свят.

Първият им клиент бе Хуан Мартин дел Потро, а Димитров се причисли от 1 януари 2014 година.

В бъдеще кариерата на първенеца от Финалите на АТР в Лондон от маркетингова позиция още веднъж ще бъде ръководена от дългогодишния му управител Георги Стоименов, с който тенисистът ни работи от началото на професионалната си кариера.

Междувременно българинът се появи в Лондон за среща с приятелката си Никол Шерцингер. Двамата вечеряха в ресторант, прочут със средиземноморската си кухня и бяха нащракани от папараците. Димитров изуми със странна качулка, до момента в който Никол беше с елегантна рокля на дизайнера Франческо Сконямилино.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР