Най-добрият ни тенисист Григор Димитров стартира с победа новия сезон

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров стартира с победа новия сезон
Коментари Харесай

Григор Димитров стартира сезона с победа

 Григор започва в Бризбън по първи петли
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров започва с победа новия сезон в последния ден от 2018 година. Българинът стартира мъчно, само че приключи решително мача си от първия кръг на шампионата в Бризбън.

Той в профил японеца Йошихито Нишиока след 6:3, 6:4, като на осминафиналите ще се изправи против спечелилия в мача сред Джон Милман и Тенис Сандгрен. Българинът сподели забележителна душeвност и отрази шест от седемте благоприятни условия за пробив на Нишиока.

“Всяка година е ново начало. Винаги е хубаво да започнеш добре, да запишеш положителни резултати на старта. Първият мач не е елементарен, към момента сме 2018 година. Трябва да си подготвен да преодоляваш всяко затруднение, което се появи на пътя ти. Мисля, че нямам мотиви да съм неудовлетворен, хубава победа. Единственият метод да се върна на позициите си отпреди година е да спечелвам мачове.

Когато го правиш, трупаш и повече самочувствие. В екипа сме уверени и настроени оптимистично. Да имаш в щаба си Андре Агаси е доста скъпо. Връзката ни е специфична и се надявам нещата да продължат да се развиват положително. Свързват ни другарство, приятелство. Той оказва помощ доста с работата на корта, само че предлага и един по-различен взор. Двамата с Дани са превъзходен тандем, би трябвало да бъда извънредно удовлетворен, че зад мен има двама толкоз огромни експерти ”, разяснява Димитров след триумфа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР