Най-добрият ни тенисист Григор Димитров среща американския квалификант Макензи Макдоналд

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров среща американския квалификант Макензи Макдоналд
Коментари Харесай

НА ЖИВО С КАРТИНА: Лошо начало за Гришо! Американецът взе първи сет с отлична игра

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров среща американския квалификант Макензи Макдоналд в мач от втори кръг на Аустрелиън Оупън. Двубоят е на най-големия корт в Мелбърн - " Род Лейвър Арена ". Победителят от срещата ще се изправи против Маркос Багдатис (Кипър) или Андрей Рубльов (Русия).

Гледайте онлайн - ТУК, ТУК и ТУК!

Григор Димитров - Макензи Макдоналд  4:6, 2:1

Първи сет
Григор стартира добре мача и завоюва елементарно подаването си на 15. Макдоналд обаче сподели, че ще се бори с всички сили и съумя да стигне до цялостен поврат. Първо завоюва гейма си, а по-късно записа впечатляващ пробив на 0 - 1:2.

Американецът съумя да завоюва и идващото си подаване, макар че се стигна на два пъти до тъждество. Григор отвърна с гейм на 0 - 2:3.
Макдоналд продължи с отличен сервис и не даде шансове на Димитров - 2:4.

Григор търсеше ритъма си и изпитваше компликации с разнообразната игра на противника си, който непрестанно търси изненадата. Димитров съумя да затвори гейма с ас - 3:4. Българинът дръпна при подаването на младия американец, който направи две непредизвикани неточности и се стигна до две точки за пробив. Макдоналд обаче съумя с добра игра на мрежата да стигне до тъждество. Топка в мрежата на Гришо и гейм за противника му - 3:5.

Българският тенисист отвърна с отличен сервис и завоюва подаването си. Младият му противник обаче продължи да играе чудесно и съумя. Григор прати решителната топка в навън и Макдоналд взе първи сет с 6:4.

АУСТРЕЛИЪН ОУПЪН, МЪЖЕ - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ
АУСТРЕЛИЪН ОУПЪН, ЖЕНИ - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ
#dimitrov туитове!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/ http:/.test(d.location)?`http`:`https`;if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+ "://platform.twitter.com/widgets.js " ;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, " script ", " twitter-wjs " );
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР