Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще се изправи срещу германеца

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще се изправи срещу германеца
Коментари Харесай

Григор Димитров започва срещу познат германец в Рим

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще се изправи против германеца Ян-Ленард Щруф в първия кръг на шампионата по тенис на червени кортове от сериите " Мастърс " в Рим с награден фонд 5,2 милиона евро.
 Григор Димитров желае Борис Бекер за треньор
При триумф на старта Димитров ще срещне във втория кръг спечелилия от мача сред номер 9 Марин Чилич (Хърватия) и Андреа Басо (Италия).

46-ият в международната класация Димитров победи за последно Щруф със 7:6(2), 6:4 на шампионата от сериите " Мастърс " в Монте Карло на 17 април. 28-годишният Щруф е 49-и в класацията на АТП. Той няма турнирни победи в кариерата си, до момента в който Григор има, в това число и на финалите на АТП в Лондон.

Преди 2019 година двамата имат по една разменена победа до момента. Димитров печели с 6:1, 6:3 на твърди кортове в Стокхолм през 2013 година, а преди два сезона в Монте Карло Щруф стига до триумфа с 4:6, 6:3, 6:2.

Водач в схемата на шампионата " Мастърс " в Рим е номер 1 в международната класация и притежател на четири трофеи Новак Джокович (Сърбия), а втори подложен е осемкратният първенец Рафаел Надал (Испания).
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР