Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще пропусне отново турнира от

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще пропусне отново турнира от
Коментари Харесай

Григор пак отказа турнира в България

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще пропусне още веднъж шампионата от календара на АТР в София през 2019 година, оповестява БНР, базирайки се на свои източници.

Григор не игра в конкуренцията и през тази година, като единствено през 2017-а взе присъединяване и завоюва трофея в " Арена Армеец ".

Екипът на състезател №1 на България за предходната година е решил, че все още софийският шампионат не влиза в проектите му. Димитров към този момент удостовери, че ще играе на различен шампионат - в Ротердам, седмица след този в София - от 12 февруари 2019-а година.

Състезанието в " Арена Армеец " е от 5-и до 11-и февруари 2019-а.

Организаторите на шампионата в София въпреки всичко се надяват Гришо да промени решението си и по тази причина до последния миг ще пазят " уайлд кард " за него.

В същото време в България следващата година най-вероятно за първи път ще играе тенисист, който е оглавявал международната класация. Това ще бъде британецът Анди Мъри, който се възвръща от контузия и ще има потребност от точки през 2019-а.

Имало вид в София да играе и Новак Джокович, в случай че отпадне рано на Откритото състезание на Австралия през януари следващата година.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР