Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се похвали в профила си

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се похвали в профила си
Коментари Харесай

Григор Димитров стана рекламно лице на сладолед


Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се похвали в профила си в Туитър, че е станал рекламно лице на сладоледите Häagen-Dazs. Това се е случило преди старта на Откритото състезание на Австралия в Мелбърн.

" Щастлив съм да бъда първият тенисист в историята, който е дипломат на Häagen-Dazs. Този сладолед е извънземен ", написа Димитров, който е някогашен почитател на марката.

Междувременно българинът показва чудесно въодушевление след първата си победа в Мелбърн. Той завоюва с 6:3, 6:2, 6:1 против квалификанта Денис Новак от Австрия, като сподели, че се намира в отлична форма.

" Доволен съм от формата си. Толкова е хубаво да се върна тук. Имам страхотни мемоари, обичам да играя на този корт. Днес имаше много мощен вятър по време на загрявката. Не можеш да използваш оптимално ударите си, само че аз се пробвах да бъда съсредоточен и да употребявам всяка опция, както и да спестя малко сили.

Гледам от мач на мач. Спечелването на купа от Големия шлем постоянно е било моя фантазия. Постигнах някои неща, които постоянно съм желал. Това е идната стъпка. Не желая да неистина и да звуча прекомерно непретенциозен. Единственото, което мога да направя, е да се разпределям на 100% % и да се опитам да подвигам равнището с всеки мач ", показа Григор след мача.

Thrilled to become the first ever global tennis ambassador for Haagen-Dazs. This ice cream is from somewhere else! 2018 just got so much cooler @haagendazsuk#HaagenDazs #helloextraordinary #GDlovesHD pic.twitter.com/82M4OxxEEl
— Grigor Dimitrov (@GrigorDimitrov) January 13, 2018
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР