Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се похвали със среща с

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се похвали със среща с
Коментари Харесай

Григор Димитров се срещна със звезден турски месар


Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се похвали със среща с известния турски занаятчия на барбекюто и звезден месар Нусрет Гьокче.

Виртуозът на стековете има верига заведения за хранене, в които се сервира извънредно месо, и набра голяма известност. Той е стартирал бизнеса си в Германия, където се е преместил да живее от Анадола, само че веригата му има заведения за хранене и в Съединени американски щати, в това число най-големите мегаполиси като Ню Йорк, Лос Анджелис, Маями, където има платежоспособна клиентела. Гьокче има профил в Инстаграм с внушителните 2 милиона клиенти.

Сред посетителите на заведенията му са доста футболни и всемирски звезди, които се забавляват изключително с коронния му номер, когато по характерен метод осолява към този момент готовата продукция, именуван SaltBae.

Публикация, споделена от Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) на

Двама играчи на Байер Леверкузен от турски генезис - Хакан Чалханоолу и Йомер Топлак даже обезсмъртиха истинското му придвижване след празнуване на гол. Сред почитателите му е и Джъстин Бийбър, който също си качи фотография, на която имитира осолявенето на Гьокче. Мегазвездата Риана пък облича тишърт с неговия лик.

Публикация, споделена от Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) на

Междувременно Григор Димитров, Роджър Федерер, Новак Джокович, Стан Вавринка, Доминик Тийм и други звезди в мъжкия тенис взеха присъединяване в двеминутен клип, с който ATP поздрави почитателите с идните коледни и новогодишни празници.

Димитров и сътрудниците му нямат доста време за празнуване. Българинът особено има да пази миналогодишната си купа на шампионата в Бризбън още в първите дни на 2018-а.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР