Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се изкачи с едно място

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се изкачи с едно място
Коментари Харесай

Григор Димитров се завърна в топ 5 в света

 Григор поразцъка с Надал преди началото на шампионата в Торонто (видео)
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се изкачи с едно място в международната класация на АТР без да е изиграл нито един мач в последната седмица.

В обновената през днешния ден ранглиста най-хубавият български тенисист към този момент е под №5 с неизменен актив от 4610 точки. Изкачването на 27-годишният българин стана с помощта на Кевин Андерсън, откакто южноафриканецът не съумя да отбрани точките си от миналогодишния край във Вашингтон.

Тази седмица на Григор Димитров му следва присъединяване на шампионата от сериите “Мастърс ” в Торонто, където има да пази 90 точки. Той ще започва от втория кръг, където негов противник ще бъде спечелилият от дуела сред Фернандо Вердаско и Петер Гойовчик.

Други промени в топ 10 няма. Рафаел Надал остава на върха в международната класация с 9310 точки, втори е Роджър Федерер със 7080, а трети Александър Зверев с 5665 точки.

Следват Хуан Мартин дел Потро с 5455 точки, Димитров с 4610, Кевин Андерсън с 4355, Димитров, Марин Чилич с 3905 точки, Доминик Тийм с 3665, Джон Иснър с 3490 и Новак Джокович с 3355 точки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР