Най-добрият ни тенисист Григор Димитров потвърди информацията, че срещу него

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров потвърди информацията, че срещу него
Коментари Харесай

Гришо изплака за откраднатия гъзарски часовник

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров удостовери информацията, че против него е осъществен обир в Барселона. Както към този момент стана ясно, oт ръката на хасковлията беше отскубнат безценен часовник - струващ към 70 хиляди евро. Апашите с мотори му го свиха, до момента в който кара. 
 
31-годишният Димитров употребява обществените мрежи, с цел да разгласи, че всичко е наред и е фокусиран към присъединяване си в шампионата от сериите АТР 500 в Барселона.

" Благодаря на всички за благите известия през последните няколко дни. Най-важното е, че не съм потърпевш и съм подготвен да се състезавам тази седмица в Барселона ", написа Григор в инстаграм.

Димитров ще стартира присъединяване си в шампионата с мач против Емилио Гомес. 31-годишният еквадорец победи с 6:3, 1:6, 6:4 Алберт Рамос-Виньолас и си обезпечи среща с Гришо. Това ще бъде първи дуел сред хасковлията и Гомес, който е №120 в международната класация.

Григор отпадна от Мастърса в Монте Карло на 12 април след загуба от международния №42 Иржи Лехечка във втори кръг - 6:7 (4:7), 4:6.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР