Най-добрият ни тенисист Григор Димитров победи в три сета “щастливия

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров победи в три сета “щастливия
Коментари Харесай

Гришо: Всяка болка си струва заради такива моменти

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров победи в три сета “щастливия губещ” Камил Майшак и се класира за 4-ия кръг на US Open. След мача хасковлията съобщи, че се надява да стигне още по-напред в шампионата и благодари за поддръжката на българите по трибуните.

“Не беше елементарен мач, тъй като моят противник нямаше какво да губи. Гледал съм негови мачове, проследявам развиването му. Той е надарен и занапред ще реализира положителни резултати”, показа Григор.

“Допълнителният почивен в действителност наруши ритъма ми. Опитах се да върша това, което щях да върша, в случай че имах мач - да упражнявам. Ню Йорк сигурно дава доста благоприятни условия по какъв начин да прекараш свободното си време”, продължи българинът.

“Последните няколко месеца бяха сложни за мен. Радвам се, че съм тук и мога да разгадавам на поддръжката на моя екип и приятелите ми. Благодаря на всички мои сънародници, през днешния ден видях доста български флагове. Искам да продължа колкото се може по-напред. Знам на какво съм кадърен. Заради моменти като този всяко изпитание и всяка болежка си струват”, добави Григор. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР