Най-добрият ни тенисист Григор Димитров победи Филип Крайнович със 6:3,

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров победи Филип Крайнович със 6:3,
Коментари Харесай

Григор победи Крайнович в демонстративен турнир преди Уимбълдън

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров победи Филип Крайнович със 6:3, 7:6(2) в демонстративното шоу " The Boodles " в Лондон, което предшества шампионата от Големия шлем " Уимбълдън ".
 Григор Димитров стартира против французин на Уимбълдън
Българинът стартира срещата чудесно и поведе с 5:1 в първия сет. Сърбинът съумя да завоюва идващите два гейма, само че Григор не позволи освен това и затвори сета при 6:3, с цел да поведе с 1-0.

Втората част стартира равностойно и след шест изиграни гейма бе закрепено тъждество – 3:3. Тогава Краинович взе самодейността и поведе с 5:6, само че Димитров изравни, печелейки своя сервис гейм и прати сета в тайбрек след 6:6. Там Гришо бе решителен и си извоюва успеха след 7:2, триумфирайки с 2:0 сета.

Припомняме, че през днешния ден Димитров научи и първия си противник на идния шампионат от Големия шлем " Уимбълдън ", който започва в понеделник. Той ще се изправи против Корентен Муте от Франция.

Гришо ще взе участие в конкуренцията и няма да пази точки от предишния сезон, когато отпадна на старта от Стан Вавринка. Така при положително показване, той може да реализира напредък в подреждането.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР