Най-добрият ни тенисист Григор Димитров отпадна още в първия кръг

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров отпадна още в първия кръг
Коментари Харесай

Казахстанец изхвърли Григор Димитров от турнира във Виена

 Григор Димитров отстъпи едно място в ранглистата
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров отпадна още в първия кръг на турира от сериите " АТР 500 " във Виена от №71 в международната класация Михаил Кукушкин с 4:6, 6:4, 4:6.

Талантът от Хасково игра извънредно едва, допускайки цели 65 непредизвикани и 11 двойни неточности. На предходния шампионат в Пекин българинът не съумя да надиграе различен състезател отвън първите 50 - Душан Лайович.

В първия сет Димитров бе надалеч от най-хубавото си равнище. Той позволи цели 21 непредизвикани неточности за 10 гейма игра. Кукушкин проби в седмия гейм на 15 и в последна сметка се наложи с 6:4.

След почивката при 2:1 в своя изгода Гришо имаше точка за пробив, само че не съумя да я осъществя. Веднага по-късно и Кукушкин пропусна късмет да вземе сервиса на Гришо в петия гейм. В края на втория сет Кукушкин не устоя. Той сервираше при 4:5, само че позволи да изостане 0:40. Гришо се възползва от третия си сетбол и си обезпечи началния удар при започване на третата част.

В решителния сет Кукушкин взе задатък от 2:0, само че Григор доста бързо имаше късмет да възвърне равенството, повеждайки 30:0 в четвъртия гейм, само че казахстанецът обърна за 3:1. До края той удържа задатъка си, без значение че обърна десетия гейм от 0:40.



Кукушкин ще се изправи против Андрей Рубльов във втори кръг. Двамата играха един против различен в квалификациите, като казахстанецът стигна до успеха, само че руснакът също продължи напред като " благополучен губещ ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР