Най-добрият ни тенисист Григор Димитров откри по безапелационен начин кампанията

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров откри по безапелационен начин кампанията
Коментари Харесай

Гледайте на живо: Григор обединява сили с бивш №1 на старта при тандемите в Ротердам

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров откри по решителен метод акцията си на АТР 500 конкуренцията в Ротердам, постигайки победен триумф с 6:1 6:3 против Аслан Карацев. През днешния ден обаче първата ни ракета следва още веднъж да излезе на корта, този път за откриващия си дуел в туринра при на двойки, където ще си партнира с един от най-изявените експерти при тандемите, а точно някогашния №1 Никола Маю, който също по този начин може да се похвали със спечелването на всеки един от четирите шампионата от Шлема.

Димитров и Маю в никакъв случай до този миг не са си партнирали, като още на старта им следва извънредно съществено тестване, защото жребият отреди да открият присъединяване си против Джон Пиърс и Андрес Мийс. В предишното всеки от двамата е достигал до трофея на " мейджър " конкуренция при каретата, а също така през предишния месец демонстрираха положително сработване и съумяха да доближат до четвъртфиналите на Аустрелиън Оупън.

Предстоящият дуел сред българо-френския и австралийско-германския дует е подложен под номер пет в програмата за вторник на втория по величина корт в Ротердам, което значи, че началото ще бъде сложено не преди 18:30 часа българско време. Вие пък още веднъж ще можете да наблюдавате онлайн срещата на някой от следните линкове:

 (изисква регистрация, само че е с най-хубаво качество)

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР