Най-добрият ни тенисист Григор Димитров качи в профила си в

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров качи в профила си в
Коментари Харесай

Сравниха Григор с герой от еротичен роман

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров качи в профила си в Инстаграм фотографията, която ще бъде употребена в материала за него в начин на живот списанието "Gio " и притегли вниманието на почитателите си преди старта на сезона на трева.

Българинът е част от петима играчи, определени от редакторите като най-вълнуващите в света на тениса. Останалите в компанията са Фелисиано Лопес (Исп), Диего Шварцман (Арж), Стан Вавринка (Швейц) и Доминик Тийм (Ав).

Общо 24 страници ще включва приложението за тенис към първокласното издание, като тенисистите не са определени поради достиженията си на корта, а по-скоро поради наличието си, написа "Монитор ".

Почитателите на Григор разясниха съобразително обявата му. Един от тях даже му предложи да се снима в ролята на героя от еротичния разказ на Ел Джеймс "50 нюанса сиво " Крисчън Грей.

Димитров обаче от няколко дни е в Лондон, където тренира за започващия в понеделник шампионат в Куинс. Вчера той пусна фотография по какъв начин се готви във фитнеса на „ Ол Ингланд Клуб “, където в края на юни стартира „ Уимбълдън “.

View this post on Instagram
For @gio_journal.

A post shared by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) on Jun 11, 2019 at 10:33am PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР