Най-добрият ни тенисист Григор Димитров изрази благодарността си към бившия

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров изрази благодарността си към бившия
Коментари Харесай

Григор за смъртта на Макнамара: Той изигра огромна роля за моето развитие

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров изрази благодарността си към някогашния си треньор Питър Макнамара за взаимната им работа.
 Почина някогашен треньор на Григор Димитров
Легендата на австралийския тенис умря на 64-годишна възраст след битка с рак на простатата. Григор употребява формалния си профил в обществената мрежа Инстаграм, с цел да изрази скръбта си.

" Днес е печален ден за мен, губейки моя някогашен треньор и наставник. Питър Макнамара е човек, който в никакъв случай няма да не помни. Той изигра голяма роля за моето развиване. Не единствено на корта, само че и като персона.

Винаги ще бъда признателен за взаимното ни време дружно. Скърбя с околните и приятелите на Питър. Ще ми липсваш, треньоре ", споделя Димитров.

Под управлението на австралиеца Гришо стигна до рекордното в кариерата си тогава 52-о място в света на 22 август 2011 година. В кариерата си Макнамара е достигал до топ 10 и има три трофеи от Големия шлем при двойките.

Освен Григор, австралиецът е упражнявал Марк Филипусис, Матю Ебдън и Цян Ван. През 1983 година Макнамара доближава до рекордното за него седмо място в ранглистата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР