Най-добрият ни тенисист Григор Димитров има намерение да участва в

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров има намерение да участва в
Коментари Харесай

Григор Димитров обмисля участие в новия турнир ATP Cup

 Григор Димитров завърши присъединяване си в Бризбън
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров има желание да взе участие в новия екипен шампионат ATP Cup, който започва от идната година.

Бившият №3 в международната класация ще съставлява България на съревнование за пръв път от 2016 година, когато защитаваше цветовете на родината си на Олимпийските игри в Рио.

ATP Cup ще се организира в три австралийски града в границите на 10 дни (3 до 12 януари), като ще служи за подготовка за Australian Open. Ще вземат участие 24 страни.



Ще има награден фонд на стойност 15 милиона $ и ще носи 750 точки за ранглистата на спечелилите. При избора на участници ще се гледа единствено ранкинга на най-високо класирания играч от всяка страна.

Иначе Гришо потренира в Мелбърн със Серина Уилямс. Двамата размениха по няколко удара на корта, а по-късно демонстрираха другарски връзки и си поговориха.

Хасковлията се надява да се показа на положително равнище в първия шампионат от Големия шлем за годината - Откритото състезание на Австралия и да си върне най-малко част от позагубените позиции в международната класация.



Серина пък се стреми да се завърне към огромните титли, откакто прекара дълго време отвън корта поради раждането. Амбициите на американката също са за мощно показване на Откритото състезание на Австралия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР