Най-добрият ни тенисист Григор Димитров игра силно, но в крайна

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров игра силно, но в крайна
Коментари Харесай

Григор Димитров след загубата си от Вавринка: Продължаваме напред

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров игра мощно, само че в последна сметка не съумя да вземе даже сет против швейцареца Стан Вавринка в мача сред двамата от третия кръг на " Ролан Гарос ". Хасковлията загуби след три тайбрека - 6:7 (5), 6:7 (4), 6:7 (8). Двубоят стартира в петък вечерта на Корт №1, само че след 2 часа и 6 минути игра бе пресечен поради настъпилата мрачевина. Подновяването на срещата през днешния ден стартира с задатък от 2:0 сета за първенеца от 2015 година Вавринка.

„ Когато си в мача си в мача. Имах шанса, само че имах възприятието, че всичко беше против мен ”. Това сподели Григор Димитров пред NOVA. Българският тенисист загуби мача против Стан Вавринка с 0:3 сета и по този начин отпадна от „ Ролан Гарос ”.

„ Психически и физически съм добре. Продължаваме напред. Не единствено в играта, а и в живота имаш възходи и падения. В момента се пробвам се да се насладя и на живота отвън корта ”, добави Димитров.

По думите му Вавринка е играл по-рисково и това е асъдействало за успеха му. Той счита, че идват дни, в които би трябвало да реши върху какво би трябвало да се концентрира и по какъв начин да се приготви за бъдещи шампионати.

„ С всеки минал ден нещата стават все по-добре, само че ми би трябвало още малко време – да набера още мачове ”, сподели още тенисистът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР