Най-добрият ни сноубордист Радослав Янков каза “чао на сезон 2019/2020,

...
Най-добрият ни сноубордист Радослав Янков каза “чао на сезон 2019/2020,
Коментари Харесай

Радо Янков: Чао на сезона, бъдете отговорни! Българите можем!

Най-добрият ни сноубордист Радослав Янков сподели “чао ” на сезон 2019/2020, който завърши прибързано поради пандемията на ковид. 30-годишният чепеларец направи равносметка на представянето си и посъветва хората да бъдат виновни към себе си и останалите.

“Казвам ”чао ” на сезон 2019/2020г. с усмивка и положително въодушевление! Това написа в профила си във Facebook най-хубавият ни сноубордист Радослав Янков, откакто сезон 2019/2020 завърши прибързано поради пандемията на ковид. 30-годишният чепеларец направи равносметка на представянето си и посъветва хората да бъдат виновни към себе си и останалите.

Преждевременно свърши един друг, спрямо останалите и сложен за всички състезатели сезон. Лошите климатични условия и обстановката, в която се намираме сега, попречиха за естественото осъществяване на част от стартовете.Резултатът е няколко сполучливи класирания в топ 8 в света и 13 място в генералното класиране.

Голяма признателност към моето семейство, целия ми екип, другари, почитатели, всички спонсори, БФ ски и Министерството на спорта за безрезервната поддръжка!
БЪЛГАРИТЕ МОЖЕМ!
Бъдете виновни към себе си и останалите!, написа той във “Фейсбук ” /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР