Най-добрият ни състезател по мотокрос Петър Петров ще се състезава

...
Най-добрият ни състезател по мотокрос Петър Петров ще се състезава
Коментари Харесай

Петър Петров с нов отбор, нов мотор и в нов клас през сезон 2018



Най-добрият ни играч по мотокрос Петър Петров ще се състезава в нов клас, с нов мотор и с нов тим през сезон 2018. До предходната година водачът от Севлиево караше в клас МХ2, а моторът беше „ Кавазаки “. Тази година българинът подписа контракт за присъединяване в клас MXGP с италианския „ Тийм Хонда Асомотор “, а новата машина е Honda CRF450R. Мениджър на новият му отбор е Алфредо Бивелакуа, а  механически шеф е международният първенец Андреа Бартолини ( 500сс – 1999г.). Съотборник на Петър ще бъде Арминас Йасиконис (Литва).

Правилото е, че след 23 години би трябвало да мина в MXGP. Тази промяна може би трябваше да я направя, само че считам, че в този момент е вярното време. Мотор 450 кубика ще ми пасва повече. За в този момент всичко върви  както би трябвало и съм удовлетворен по какъв начин се развиват нещата. Договорът ми с Кавасаки изтече, макар че бях с тях 3 години, показа особено за предаването „ Спорт и музика “ Петър Петров.

След това имах няколко благоприятни условия, оферти от няколко тима. Този вид беше най-правилната за мен смяна и най-правилният тим. Миналата година в този отбор се състезаваше Алесандро Лупино. Сега сме дружно с Арминас Йасиконис, който през предишния сезон записа подиум. Нямаме сложени съответни цели. Трябва несъмнено да дадем всичко от себе си и да влезем в топ 10, приключи Петров.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР