Най-добрият ни мотоциклетен състезател на писта Мартин Чой (ЕКО BMW

...
Най-добрият ни мотоциклетен състезател на писта Мартин Чой (ЕКО BMW
Коментари Харесай

Нова победа на Мартин Чой в Гран При България по мотоциклетизъм

Най-добрият ни мотоциклетен играч на писта Мартин Чой (ЕКО BMW Министерски съвет 77 рейсинг тийм) реализира втора победа в Гран При България в клас  SuperBike 1000cc за уикенда от следващия кръг на календара.

Както през вчерашния ден, по този начин и през днешния ден Чой беше неосъществим за съперниците си оставяйки ги надалеч зад себе си след изминаването на 14-те спортни обиколки на летищен комплекс „ Долна Митрополия “, Плевен. Вторият в класирането за кръга Димитър Митов приключи на 1.12 минути зад Чой, а третия Трифан Чиприян ( Рум) беше затворен с повече от една обиколка.

„ Прекрасен уикенд за мен и тима ми. Два старта и две победи. Изпълнихме задачата на най-много. Всичко беше наред и съм доста благополучен от сполучливото си показване. Сега следва бързо възобновяване и не преставам с ежедневната си подготвителната активност и рехабилитация на ръката “, сподели водачът.

Следващото съревнование на Мартин Чой ще бъде на 18 и 19 юни на пистата в Серес, Гърция, когато ще се проведат два кръга от BMU European championship 2022.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР