Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев ще пътува до Саудитска Арабия,

...
Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев ще пътува до Саудитска Арабия,
Коментари Харесай

Кобрата: Аз ще съм новия световен шампион

Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев ще пътува до Саудитска Арабия, с цел да изгледа мача реванш за три от международните трофеи сред Анди Руис и Антъни Джошуа. Двубоят е на 7 декември, а упованията са спечелилият да се изправи точно против Кобрата. Българинът разкри също по този начин, че ще има мач на 9 ноември в Калифорния, само че не загатна своя противник, оповестява Gong.bg.

" Чувствам се добре. Имам мач на 9 ноември в Калифорния и по-късно чакам спечелилия от мача сред Руис и Джошуа. Готов съм за огромния мач и съм подготвен да стана международен първенец. В близко бъдеще хората ще видят, че новият международен първенец ще е Кубрат Пулев ", сподели Пулев пред микрофона на един от най-атрактивните публицисти в бойните спортове The Schmo.

" Ще отида да виждам мача сред Джошуа и Руис. Когато е забавно, аз ще бъда там. Мачът е 50 на 50, само че мисля, че Руис може да победи Джошуа за повторно ", продължи Кобрата.

" Вероятно би било по-забавно, в случай че се изправя против Антъни Джошуа, тъй като той е мощен и огромен мъж. Може би ще бъде по-драматична борба за хората и за малкия екран. Ще бъде шоу ", приключи Пулев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР