Най-добрият ни баскетболист в момента Александър Везенков е готов да

...
Най-добрият ни баскетболист в момента Александър Везенков е готов да
Коментари Харесай

Александър Везенков: Ще дам 100% от себе си

Най-добрият ни баскетболист сега Александър Везенков е подготвен да даде максимума, на който е кадърен, с цел да помогне ва Олимпиакос да направи по-добър сезон спрямо отминалата акция. Той към този момент е изцяло възобновен от интервенцията на рамото, която претърпя през лятото.

Гръцкият гранд ще играе единствено в Евролигата, откакто бе изваден от шампионата на южната ни съседка. Тимът на Олимпиакос започва мъчно сезона в най-престижния клубен шампионат, записвайки загуба и победа досега. След първото проваляне клубът се раздели с треньора Дейвид Блат.

“Това, което мога да кажа, е, че ще дам 100% от себе си и ще направя всичко, което желае треньорът от мен. Искам да оказвам помощ на тима да печели повече”, съобщи баскетболният национал в изявление пред Eurohoops.net.

" Все още не мога да кажа какъв брой друг ще бъде Олимпиакос този сезон. Трябва да се сработим изцяло. Всеки би трябвало да откри своята роля. Не можем да приказваме за цели. Може да звучи като факсимиле, само че не можем да си вършим илюзии. Просто би трябвало да ставаме по-добри с всеки минал ден и да извличаме максимума от всеки мач. Има дуели, в които наложително би трябвало да победим, има и такива, които са по-трудни и би трябвало да ги проучваме. Опитваме се да сме едини и да мислим позитивно, да работим още по-усилено”, добави Везенков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР