Най-добрият начин да разнообразим сексуалния си живот е като от

Най-добрият начин да разнообразим сексуалния си живот е като от ...

4 нови секс пози, които приятно ще ви изненадат.Най-добрият начин да разнообразим сексуалния си живот е като от време на време пробваме пози, различни от любимата ни мисионерска. Чували сме за какви ли не позиции, а в същото време пренебрегваме една от най-добрите. Тя е известна като „на лъжичка“ и е прекрасно решение, ако обичате да се гушкате по време на секс. Много двойки я пренебрегват, но истината е, че тя може да ви донесе невероятни усещания. Ето кои нейни опции ще ви изненадат приятно:

1. Половин лъжичка
Легнете по гръб, докато партньорът ви лежи на една страна. След това го „прегърнете“ с единия си крак. Половинката ви трябва да прониква във вас под ъгъл приблизително 90 градуса.

2. Обърната лъжичка
И двамата сте легнали на една страна, но с лице един към друг. Това ще ви даде възможността да имате добър очен контакт и да се целувате по време на акта.

3. Седнала лъжичка
Партньорът ви трябва да е в седнало положение. Седнете отгоре с гръб към него. Тази поза може да се окаже чудесна опция за по-добра стимулация на G точката ви.

4. Класическа лъжичка
Класическата лъжичка е изключително мързелива и носеща невероятни усещания. С минимум усилия можете да постигнете максимум удоволствие! Просто легнете на една страна, докато партньорът ви е зад вас и се наслаждавайте на страничното проникване.

Източник: marica.bg