Най-добрият начин да разнообразим сексуалния си живот е като от

...
Най-добрият начин да разнообразим сексуалния си живот е като от
Коментари Харесай

Срещу скуката в леглото! Ето 4 сексуални пози, които да пробвате с половинката си

Най-добрият метод да разнообразим половия си живот е като понякога пробваме пози, разнообразни от обичаната ни мисионерска. Чували сме за какви ли не позиции, а в това време подценяваме една от най-хубавите. Тя е известна като „ на лъжичка “ и е прелестно решение, в случай че обичате да се гушкате по време на секс. Много двойки я подценяват, само че истината е, че тя може да ви донесе невероятни чувства. Ето кои нейни варианти ще ви изненадат прелестно:

1. Половин лъжичка
Легнете по тил, до момента в който сътрудникът ви лежи на една страна. След това го „ прегърнете “ с единия си крайник. Половинката ви би трябвало да прониква във вас под ъгъл почти 90 градуса.

2. Обърната лъжичка
И двамата сте легнали на една страна, само че с лице един към различен. Това ще ви даде опцията да имате добър очен контакт и да се целувате по време на акта.

3. Седнала лъжичка
Партньорът ви би трябвало да е в седнало състояние. Седнете от горната страна с тил към него. Тази поза може да се окаже чудесна алтернатива за по-добра стимулация на G точката ви.

4. Класическа лъжичка
Класическата лъжичка е извънредно мързелива и носеща невероятни чувства. С най-малко старания можете да постигнете най-много наслаждение! Просто легнете на една страна, до момента в който сътрудникът ви е зад вас и се наслаждавайте на страничното навлизане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР