Най-добрият киносалон в света е човешкият мозък. И човек разбира

...
Най-добрият киносалон в света е човешкият мозък. И човек разбира
Коментари Харесай

5 нови книги, които не трябва да изпускате

„ Най-добрият киносалон в света е човешкият мозък. И човек схваща това, когато чете хубава книга. “ – Ридли Скот

Няма по-магическо прекарване от сътворяването на личен свят в мозъците ни. Свят в който единствено нашите закони важат, а проблемите и несгодите от всекидневието не съществуват. Само една в действителност хубава книга може да ни подари това скъпо преживяване!
 4 онлайн услуги, налични за изборите 26 авг 2022 | Министерство на електронното управление публикува 4 електронни услуги за идните на 2 октомври 2022 година...
Независимо по какъв начин и къде сте решили да се наслаждавате на остатъка от лятото, отмората ще е по-пълноценна с вълнуваща книга в ръка, а зареждането с нови, вълшебни страсти ви е в забрадка вързано. Затова сме ви подготвили няколко завладяващи оферти за книги, излезли този месец в българските книжарници.

Нашата селекция стартира с една история за конфликт сред генерации и две култури. 

„ Вълнуващата история на Меган и Хари “ - Колин Кембъл

Благодарение на връзки на авторката - лейди Колин Кембъл с Бъкингамския замък тя съумява да разплете историята на младото семейство Съсекс, проследявайки детайлно живота им преди и след тяхното запознанство. Ако сте фенове на кралското семейство или на историята на Англия, то тази книга е за вас. „ Вълнуващата история на Меган и Хари “ ни дава мъчно наличен взор над живота на една от най-противоречивите двойки на новия хайлайф. Меган и Хари се трансформират в съвременни герои на приказката за красивия принц и неговата годеница в живота. Кралският двор не е срещал сходен протест от времето на лейди Даяна, само че дали младата Маркъл е почтена да поеме щафетата от най-обичаната принцеса, която съвремието помни?



И още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР